PrePaid-VoIP

De portering van uw nummer is tevens een opzegging van de dienst van het nummer. Het kan zijn dat u meerdere diensten bij uw provider afneemt, dan is een nummer portering geen opzegging voor uw overige diensten.

Let op: Cheapconnect is alleen bezig met de nummer portering, de daadwerkelijk opzegging en/of controle ervan blijft uw eigen verantwoordelijkheid.
CheapConnect adviseert u pas op te zeggen na de acceptatie datum van de portering. Let op dat u daarbij vermeldt dat het niet om een beëindiging van het nummer gaat van om een uitgaande portering.
Ja, het is wettelijk geregeld dat u uw nummer mag meeverhuizen naar een andere aanbieder.
Na een jaar zal uw account/nummer automatisch verlopen als u hem niet vernieuwt. Het vernieuwen kan via ons controle paneel, u kunt hier kiezen om of u uw account/nummer met 1 of 2 jaar wilt verlengen. U kunt uiteraard altijd tussentijds al van te voren verlengen, de periode wordt dan bij uw huidige periode opgeteld.

Nadat uw account/nummer is verlopen, kunt u deze niet meer gebruiken. Wij houden uw nummer nog minimaal twee maanden in reserve, zodat u hem zonder extra kosten kan verlengen.
CheapConnect heeft zijn platform dubbel uitgevoerd, mocht er onverhoopt een storing zijn aan een locatie dan hebben de andere locaties voldoende capaciteit om de klap op te vangen. Voor telefonie is het belangrijk dat het altijd 'bereikbaar is'. Tevens maken we gebruik van alleen A-merk apparatuur en kwaliteits verbindingen. Op deze manier is bellen via CheapConnect niet alleen voordeliger maar ook van betere kwaliteit.

We monitoren 24x7 ons netwerk op kwaliteit van de spraak.
Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen kunnen wij besparen op hoge personeelskosten, dure kantoorpanden, administratie etc.. Tevens maken we gebruik van een prepaid systeem, zodat we zeker zijn dat de kosten gedekt zijn. Hierdoor hebben wij geen hoge kosten aan incassobureau's en kunnen we in onze kostprijs rekening houden dat 100% van de kosten gedekt zijn. Zo zijn we nog scherper!
Het is bij CheapConnect mogelijk te bellen naar 0800/0900/0906 en 0909 nummers. U betaalt hiervoor alleen de kosten behorende bij deze nummers, CheapConnect rekent geen extra kosten!