PrePaid-VoIP | Vast op Mobiel

Voor slechts € 8,95 per jaar kunt ook U met PrePaid VoIP, thuis op kantoor en onderweg bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer! Installeer eenvoudigweg een VoIP Cliënt op uw smartphone, stel deze eenmalig in en klaar!

PrePaid VoIP | SIP

Vast op Mobiel | Thuis en Onderweg.

PrePaid VoIP slechts € 8,95 per jaar - Vast op Mobiel | Bellen en gebeld worden - vast telefoonnummer, handig voor Thuis en Onderweg.


HANDIG ? > OVERAL bereikbaar op 1 VAST NUMMER! Voor bellers is het niet meer nodig om u op meerdere nummers te bellen. En dat voor maar € 8,95 per jaar!

In drie stappen voordelig bellen
1) Registreer hier een CheapConnect account.
2) Stort veilig via een online betalingsmethode (bv. iDeal/Paypal/Creditcard etc.) tegoed op uw account.
3) Kies een nummer uit of verhuis uw bestaand nummer.
In drie stappen heeft u toegang tot deze dienst en kunt u direct beginnen met voordelig bellen en gebeld worden.
Gratis Bellen
Met een telefoonnummer welke bij CheapConnect besteld wordt, kunt u Gratis Bellen met andere mensen die CheapConnect gebruiken.

Buitenlandse Telefoonnummers
Het is sinds enige tijd ook mogelijk nummers uit de volgende landen te bestellen;
☑ Engeland
☑ Amerika
☑ Zweden
☑ Letland
☑ Estland
☑ Tsjechië
☑ Canada

Wat is CheapConnect?
De telefonie dienst van CheapConnect wordt via VoIP aangeboden (bellen via internet). CheapConnect biedt een pakket aan met geavanceerde functies van een telefooncentrale. Dit natuurlijk met de beste kwaliteit en prijs, geschikt voor particulieren en bedrijven.


De voordelen
- U belt voordelig naar vaste en mobiele nummers in Nederland;
- Wij rekenen geen starttarief;
- U betaalt per seconden.
- Voordelig bellen naar het buitenland;
- Gratis bellen naar nummers van CheapConnect;
- Lage abonnementskosten per jaar;
- Er is geen limiet aan het aantal gelijktijdige gesprekken.
- Te gebruiken via mobiel, tablet, computer, laptop, VoIP Router en VoIP Telefoons.

Binnen 5 minuten een nummer actief
Mogelijkheden om met deze dienst te bellen
Er zijn diverse mogelijkheden om met de CheapConnect dienst te bellen. U kunt bijvoorbeeld een telefoon met VoIP / SIP ondersteuning aanschaffen en vervolgens vanaf elke gewenste lokatie bellen. Ook zijn er software applicaties beschikbaar om te installeren op uw mobiele telefoon of op uw computer. Heeft u even geen telefoon of computer tot uw beschikking, dan heeft u ook de mogelijkheid via ConnectMeNow te bellen.

Kwaliteit en kosten
De diensten zijn van hoge kwaliteit. De apparatuur is opgesteld met back-up faciliteiten, zodat telefonie altijd beschikbaar is. Tevens maken wij gebruik van hoge kwaliteit verbindingen. Wij bieden voordelige telefonie door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen en prepaid oplossingen. Bellen is bij CheapConnect niet alleen voordeliger, maar ook van betere kwaliteit dan traditionele telefonie.
Wij ondersteunen de volgende codecs : G711a/b, G729a/b, maar ook de hoge kwaliteit codec G722 (HD Audio).

Bellen tussen andere CheapConnect klanten is gratis, daarnaast behoren de tarieven voor bellen naar vaste en mobiele nummers tot de laagste tarieven. Jaarlijks betaalt u slechts € 8,95 per jaar voor het telefoonnummer waarbij u zelfs gebruik kunt maken van een eigen trunk!Uw internetabonnement
De diensten van CheapConnect werken provider onafhankelijk, u behoudt uw huidige internetprovider en het blijft mogelijk om tussentijds van provider wisselen. CheapConnect werkt met elke internetprovider.
Indien u gaat verhuizen of u verblijft tijdelijk ergens anders (bv. in het buitenland), dan kunt u uw nummer gewoon blijven gebruiken zonder een wijziging. De dienst werkt namelijk altijd en overal waar u uw VoIP toestel, Softphone of ConnectMeNow gebruikt.

PrePaid VoIP

Dit is een afkorting voor Voice over IP, het bellen over een IP netwerk oftwel bellen over internet. Bellen via internet heeft het grote voordeel van flexibiliteit en kostenbesparing.
Voice Over IP kan overal gebruikt worden waar een internetverbinding aanwezig is, in Nederland is dat vrijwel overal. Zelfs via uw smartphone of tablet kunt u gebruik maken van Voice over IP en op deze manier voordelig bellen en bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer. Niet alleen zakelijk maar ook voor consumenten vandaag de dag handig om te hebben :)

VoIP is de hedendaagse techniek die gebruikt wordt door vrijwel iedere provider die diensten voor thuis of kantoor aanbieden. De voordelen en mogelijkheden van VoIP zijn enorm, zo is het mogelijk om uw telefoonnummer overal mee naartoe te nemen. Bij CheapConnect kunt u zelfs meerdere gelijktijdige gesprekken voeren, gesprekken doorverbinden of een eigen telefooncentrale installeren.

Het grootste voordeel van VoIP is dat men overal bereikbaar kan zijn, thuis, onderweg, op het werk, tijdens de vakantie. VoIP is namelijk overal te gebruiken waar een internetverbinding beschikbaar is en mede dankzij mobiel internet is dit in principe dus overal!

Bellen

Het voordeel van PrePaid VoIP is dat u niet gebonden bent aan een abonnement. De huidige mobiele telefoonabonnementen zijn steeds vaker voorzien van Onbeperkt Bellen, voor uitgaande telefoongesprekken kunt u het beste uw mobiele telefoon gebruiken waardoor u geen extra kosten via PrePaid VoIP hoeft te maken!

PrePaid VoIP

PrePaid

Voor € 8,95 per jaar belt u met een netnummer naar keuze (of met behoud van uw huidige nummer*) voordelig naar bestemmingen in Nederland en buitenland. U betaalt bij ons geen starttarief en betaalt per seconden. U krijgt tevens 2 extra losse accounts per nummer dat u bij ons heeft.
In Nederland naar vaste nummers betaald u 2,3 cent en naar mobiel 5,0 cent per minuut

Nummerbehoud kost € 5,00 inclusief BTW eenmaligFax2Mail
U kunt bij ons elk nummer instellen als een fax2mail account. U ontvangt faxen dan als PDF-bestand in uw e-mail box.Trunk
U heeft de optie om alle nummers instellen naar een enkele trunk. U kunt deze trunk o.a. inzetten voor uw eigen VoIP telefooncentrale. (voor de geavanceerde gebruiker)

Vergelijk de tarieven met andere partijen:
 
CheapConnect
KPN
BudgetPhone
VoIP Planet
XS4ALL
Ab. PJ
€ 8,95
€ 150,00
€ 15,00
€ 30,60
€ 110,00
Starttarief
- Geen -
€ 0,0580
- Geen -
- Geen -
€ 0,1020
Nederland - VastVast
€ 0,0238
€ 0,1275
€ 0,0300
€ 0,0200
€ 0,0310
Nederland - MobielMobiel
€ 0,1190
€ 0,0500 (Actie)
€ 0,2550
€ 0,2500
€ 0,0610
€ 0,1580
België - VastVast
€ 0,0250
€ 1,275
€ 0,0300
€ 0,0130
€ 0,0360
België - MobielMobiel
€ 0,1900
€ 1,275
€ 0,2300
€ 0,0130
€ 0,1880

Top bestemmingen
 
Vast
Mobiel
 
 
Vast
mobiel
Australië
€ 0,0300
€ 0,1900
 
Marokko
€ 0,0900
€ 0,3200
België
€ 0,0250
€ 0,1900
 
Mexico
€ 0,0800
€ 0,0800
Canada
€ 0,0300
€ 0,0300
 
Nederland
€ 0,0238
€ 0,0500
China
€ 0,0200
€ 0,0200
 
Oostenrijk
€ 0,0400
€ 0,1000Binnen 5 minuten een nummer actief
Dienst: Prepaid Voice Over IP Nummer
Bij dit pakket krijgt u een netnummer naar keuze met daarbij een account. U kunt dit account ook als trunk* inzetten om uitgaand te bellen via uw eigen telefooncentrale. Wij hanteren geen limiet op het aantal lijnen dat tegelijktijd belt via hetzelfde account.


Functie overzicht
- Inbegrepen telefoonnummer (regio naar keuze)
- Inbegrepen account
- Ontvangen van faxen (fax2mail)
- Nummerweergave
- Anoniem bellen
- Wachtstand
- Wachtmuziek
- Doorverbinden
- Groepsgesprek
- Voicemail

Ondersteunde codecs- G711a/b
- G729a/b
- G722 (HD audio)

Prijs:
Prijs per jaar: € 8,95 inclusief BTW
Hier komen de gemaakte gesprekskosten bij (lees; dit wordt maandelijks van uw prepaid tegoed afgeschreven).


Nummerbehoud:
Het is mogelijk uw huidige nummer te behouden, de kosten voor de verhuizing zijn € 5,00 inclusief BTW eenmalig.
* Een trunk is een account waarbij meerdere lijnen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. U kunt via een CheapConnect trunk onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd voeren.

Bestellen!

Met een PrePaid VoIP account van CheapConnect, bent u thuis en onderweg bereikbaar. Zo kunt u onderweg uw VoIP geschikte mobiele telefoon gebruiken, en thuis een VoIP Router, VoIP Telefoon of zelfs uw computer gebruiken om te bellen. Dit alles tegen voordelige tarieven. Contact hebben met familie, vrienden of zelfs klanten is hierdoor nog makkelijker.


Thuis en Onderweg

Een telefoonnummer dat werkt via VoIP | SIP is niet alleen verstandig, maar ook handig voor thuis, of u op kantoor bent of gewoon onderweg. Zo maakt het niet langer uit waar u zich bevind - zelfs als u in het buitenland bent! Handig voor zaken maar ook als u vaak van huis bent en contact met familie, vrienden, kennissen makkelijk wilt maken!