PrePaid-VoIP

SimOnly Abonnementen
Wat is het voordeel van sim only?
Een SimOnly abonnement is aanzienlijk goedkoper dan een abonnement met telefoon. Bij een abonnement met een nieuwe telefoon ga je bij een toestel dat een waarde heeft van meer dan € 250,00 een lening aan en betaal je het toestel maandelijks (in termijnen) af.

Omdat er bij een sim only abonnement geen nieuw toestel zit, krijg je van de provider een extra korting op de maandelijkse kosten. Hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een toestel. Je huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij betekent dat je mobiele telefoon simkaarten van alle providers accepteert.


Wat is sim only?
Sim only abonnementen zijn 'losse' abonnementen zonder een toestel. Je krijgt dus alleen een nieuwe simkaart. Een sim only abonnement is dé uitkomst als je een goedkoop abonnement zoekt zonder een nieuw toestel..

Voor wie is sim only geschikt?
Sim only is bedoeld voor degenen die al een mobiele telefoon hebben en die het jammer of te duur vinden om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt ook een 'los' toestel kopen. De kortingen op mobiele telefoons bij een abonnement zijn zo ver gedaald, dat je meestal goedkoper uit bent door een sim only abonnement af te sluiten en een toestel 'los' te kopen.

Wanneer je een sim only abonnement afsluit, ontvang je enkel een simkaart. Op deze simkaart staan al je abonnementsgegevens. De simkaart gebruik je vervolgens in een simlockvrij toestel en je kunt direct gebruikmaken van je abonnement. Geef wel aan, wanneer je bestelt, of je een micro of nano simkaart nodig hebt.